Se bat ouale intr-un castron cu sare, zahar si scortisoara. Se toarna deasupra laptele. Se rupe painea bucatele si se pune in amestec. Se spala si se
Se bat ouale intr-un castron cu sare, zahar si scortisoara. Se toarna deasupra laptele. Se rupe painea bucatele si se pune in amestec. Se spala si se curata merele, se rad si se amesteca in pasta de paine. Se inglobeaza stafidele si smantana. Se tapeteaza forma, se toarna compozitia si se coace in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 30 de minute.
Cand este coapta, budinca se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Spuma de capsuni
Portocale umplute
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii