Se bat ouale intr-un castron cu sare, zahar si scortisoara. Se toarna deasupra laptele. Se rupe painea bucatele si se pune in amestec. Se spala si se
Se bat ouale intr-un castron cu sare, zahar si scortisoara. Se toarna deasupra laptele. Se rupe painea bucatele si se pune in amestec. Se spala si se curata merele, se rad si se amesteca in pasta de paine. Se inglobeaza stafidele si smantana. Se tapeteaza forma, se toarna compozitia si se coace in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 30 de minute.
Cand este coapta, budinca se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Spuma de capsuni
Portocale umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii