Se bat ouale intr-un castron cu sare, zahar si scortisoara. Se toarna deasupra laptele. Se rupe painea bucatele si se pune in amestec. Se spala si se
Se bat ouale intr-un castron cu sare, zahar si scortisoara. Se toarna deasupra laptele. Se rupe painea bucatele si se pune in amestec. Se spala si se curata merele, se rad si se amesteca in pasta de paine. Se inglobeaza stafidele si smantana. Se tapeteaza forma, se toarna compozitia si se coace in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 30 de minute.
Cand este coapta, budinca se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Spuma de capsuni
Portocale umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii