Se curata merele de coaja si se taie felii subtiri. La fel se taie felii subtiri si piinea alba, nu foarte proaspata, se inmoaie in unt topit si se as
Se curata merele de coaja si se taie felii subtiri. La fel se taie felii subtiri si piinea alba, nu foarte proaspata, se inmoaie in unt topit si se aseaza intr-o forma unsa cu unt, alternind un rind de piine si un rind de mere (rindul de sus trebuie sa fie de piine). Fiecare rind de mere se presara cu scortisoara pisata. In acelasi timp, se freaca ouale cu zahar, se adauga laptele si se toarna peste budinca. Se pune la copt in cuptor, la foc potrivit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii