Se taie coaja de la chifle si se lasa la imbibat in lapte. Se freaca untul cu zahar, iar apoi se amesteca galbenusurile de ou. Se scurg chiflele, se t
Se taie coaja de la chifle si se lasa la imbibat in lapte. Se freaca untul cu zahar, iar apoi se amesteca galbenusurile de ou. Se scurg chiflele, se trec prin razatoare si se amesteca la crema. Se adauga nucile macinate, cuisoarele si scortisoara. In final se adauga spuma batuta din albusuri. Crema se pune in boluri de budinca tapetate cu zahar granulat sau pesmet. Se pun pe tava, se adauga apa incat sa ajunga pana la jumatatea bolurilor, apoi se introduc in cuptor, la aprox. 150 de grade, si se lasa cca 40 de minute la aburi.
Se serveste cu un sos obtinut din vin rosu.
Alte dulciuri retete
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Prajitura cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii