Se opareste nuca rasnita cu laptele si vanilia. Se amesteca compozitia cu faina, se adauga zaharul si galbenusurile. Se bat albusurile spuma tare si s
Se opareste nuca rasnita cu laptele si vanilia. Se amesteca compozitia cu faina, se adauga zaharul si galbenusurile. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in amestecul de mai sus. Se obtine o pasta groasa care se pune intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu zahar. Forma se pune in bain-marie, in cuptorul fierbinte, timp de 45 de minute.
Se serveste calda cu crema de vanilie.
Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Tiramisu
Ciocolata de casa

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii