Se opareste nuca rasnita cu laptele si vanilia. Se amesteca compozitia cu faina, se adauga zaharul si galbenusurile. Se bat albusurile spuma tare si s
Se opareste nuca rasnita cu laptele si vanilia. Se amesteca compozitia cu faina, se adauga zaharul si galbenusurile. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in amestecul de mai sus. Se obtine o pasta groasa care se pune intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu zahar. Forma se pune in bain-marie, in cuptorul fierbinte, timp de 45 de minute.
Se serveste calda cu crema de vanilie.
Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Tiramisu
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii