Se amesteca faina cu o ceasca de apa, se toarna cu incetul in laptele clocotit si se lasa pe foc inabusit 20 minute. Se adauga apoi zaharul, 50g unt
Se amesteca faina cu o ceasca de apa, se toarna cu incetul in laptele clocotit
si se lasa pe foc inabusit 20 minute. Se adauga apoi zaharul, 50g unt, coaja
de lamiie si se lasa la rece. Se amesteca apoi cu migdalele rase, nucile
trecute prin masina, biscuitii sfarimati, galbenusurile si albusurile batute
spuma. Se coace o ora in forma unsa cu restul de unt si tapetata cu pesmet.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii