Se fierbe orezul in apa putin sarata, se strecoara si se spala in apa rece, se lasa sa se scurga bine. In acest timp se freaca untul cu zaharul, se ad
Se fierbe orezul in apa putin sarata, se strecoara si se spala in apa rece, se lasa sa se scurga bine. In acest timp se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, unul cite unul, vanilia, orezul scurs, sarea, coaja de lamiie, stafidele si albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se asaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se lasa in cuptor pina se rumeneste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii