Se amesteca orezul, laptele si stafidele intr-o cratita mai mica. Se asaza acoperita intr-una mai mare plina cu apa fierbinte si se fierbe in bain-mar
Se amesteca orezul, laptele si stafidele intr-o cratita mai mica. Se asaza acoperita intr-una mai mare plina cu apa fierbinte si se fierbe in bain-marie timp de ¾ ora pina cind orezul s-a fiert. Se amesteca de citeva ori in timpul fierberii. Se bat usor ouale, se adauga mierea, sarea, sucul de portocale si coaja de portocale. Toate acestea se toarna peste orezul fierbinte, amestecind cu o lingura de lemn. Se mai fierb amestecind, timp de 5 minute,fara capac. Se lasa sa se raceasca inainte de a servi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii