Se fierbe orezul in apa putin sarata, se strecoara si se spala in apa rece, lasind sa se scurga bine. Intre timp se freaca untul cu zaharul, se adauga
Se fierbe orezul in apa putin sarata, se strecoara si se spala in apa rece, lasind sa se scurga bine. Intre timp se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, vanilia, orezul scurs, sarea si coaja de lamiie, stafidele si albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor lasind sa se rumeneasca. Se prepara sosul de vin si dupa ce s-a racit se toarna deasupra si se serveste.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii