Budinca de paine

Se taie painea felii subtiri,care se ung cu unt si se aseaza int-o forma unsa cu unt,deasupra se presara stafide bine spalate si tinute in apa sa se u

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg paine
  • 70g unt
  • 100 g stafide
  • 1/2l lapte
  • 3 oua
  • 150g zahar
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se taie painea felii subtiri,care se ung cu unt si se aseaza int-o forma unsa cu unt,deasupra se presara stafide bine spalate si tinute in apa sa se umfle.se repeta randul de felii de paine si stafide.Se bat ouale cu zaharul,se toarna paste oua laptele fierbinte si totul se toarna peste felii de paine.Se aseaza vasul in alt vas cu apa calda si se introduce in cuptor sa se coaca,timp de 30 minute.
se serveste cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori