Budinca de paste cu branza de vaci este o siguranta o reteta culinara ce va aduce aminte de copilare. Cu stafide imbibate in rom si crema de branza vanilata, este un desert minunat.
Inmoaie stafidele in romul amestecat cu scortisoara si sucul de portocala pentru 1 ora. Fierbe pastele dupa indicatiile de pe pachet si scurge-le de apa.
Amesteca cele doua tipuri de branza impreuna cu amidonul, zaharul, zaharul vanilat, smantana si zeama de lamaie pana obtii un amestec omogen. Adauga apoi stafidele hidratate si scurse si amesteca.
Adauga si pastele acestui compozitiei de branza si amesteca. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, toarna compozitia si da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand budinca se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Aceasta reteta de budinca a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Lasa budinca de paste si branza de vaci sa se raceasca complet, pudreaza cu zahar si serveste-o felii.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Comentarii