Daca vrei sa servesti aperitive rapide, pregateste budinca de piine cu mere. Pentru aceasta reteta ai nevoie de paine, mere, oua si lapte.
Daca vrei sa servesti aperitive rapide, pregateste budinca de piine cu mere. Pentru aceasta reteta ai nevoie de paine, mere, oua si lapte. Se moaie franzela in lapte si se stoarce; se freaca untul spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, miezul de franzela, scortisoara si se amesteca bine. Se adauga albusurile spuma, coaja de lamiie si se amesteca usor. In forma unsa si presarata cu pesmet se pune un strat din aceasta compozitie, un rand de mere curatate si taiate felii. Se coace la foc potrivit.
Se serveste cu sos de vin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii