O prajitura delicioasa
Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte ingrediente.
Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce se dizolva zaharul.
Adaugam uleiul in fir subtire ca la maioneza, iaurtul in care am dizolvat praful de copt, amestecam adaugam coaja de portocale (data prin razatoarea mica).
Adaugam bucati de portocale (fara pelicula alba) foile de placinta, amestecam bine cu o paleta si turnam compozitia in tava unsa cu ulei.
Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumeste bine, cca 40 min. Lasam budinca sa se raceasca in tava dupa care o rasturnam si o portionam.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii