Se pune sa se topeasca la foc 100 g zahar cu o jumatate ceasca de lapte. Cand e fierbinte, se adauga 100 g unt proaspat. Se freaca 4 galbenusuri de ou
Se pune sa se topeasca la foc 100 g zahar cu o jumatate ceasca de lapte. Cand e fierbinte, se adauga 100 g unt proaspat. Se freaca 4 galbenusuri de ou cu 4 linguri de faina, se adauga laptele si scortisoara, smochinele, migdalele si la urma cele 4 albusuri spuma. Se toarna intr-o forma unsa cu unt. Se fierbe o ora, apoi se rastoarna si se serveste cu sirop de fructe.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii