Budinca de spanac

Se fierbe spanacul,se se scurge,se toaca,se amesteca cu 50 g unt,cu faina si se pune pe foc amestecand;se toarna laptele si se fierbe pana se ingroasa

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 3oua
  • 5ling cascaval ras
  • 4 ling pesmet
  • o ling faina
  • 1/2pahar lapte
  • 70 g unt
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe spanacul,se se scurge,se toaca,se amesteca cu 50 g unt,cu faina si se pune pe foc amestecand;se toarna laptele si se fierbe pana se ingroasa bine,se adauga sare.Se ia de pe foc,se adauga branza,pesmetul,galbenusurile si albusurile,batute spuma,amestecand usor.Se pune o forma cu 20g unt,se presara cu pesmet,se toarna compozitia in easi se coace in cuptorul incins,la foc mic,timp de 40 minute.
cand se scoate din cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori