Se prepara taiteii ca si pentru taitei cu lapte, cu deosebirea ca se taie fisii late de 1 cm. Se fierb in apa cu sare si se scurg. Brinza de vaci, dat
Se prepara taiteii ca si pentru taitei cu lapte, cu deosebirea ca se taie fisii late de 1 cm. Se fierb in apa cu sare si se scurg. Brinza de vaci, data prin sita, se amesteca cu galbenusul de ou frecat cu zaharul, taiteii fierti, coaja de lamiie si albusul batut spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt, cu care se pune sa fiarba in baie de apa. Se da la un foc potrivit 20-30 minute si, cind este gata, se rastoarna pe o farfurie. Se decoreaza cu citeva stafide deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii