Taiteii se fierb, se spala cu apa rece si se scurg bine. Merele, curatate de coaja si seminte, se taie felii subtiri. Se amesteca taiteii cu merele, c
Taiteii se fierb, se spala cu apa rece si se scurg bine. Merele, curatate de coaja si seminte, se taie felii subtiri. Se amesteca taiteii cu merele, coaja de lamaie, zaharul si albusul batut spuma. Compozitia se coace in cuptor, pe bain-marie, intr-o forma unsa cu putin unt.
Se serveste calda sau rece.
Alte retete recomandate:
Budinca de orez cu mere
Briose cu visine
Tarta cu fructe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii