Se curata varza de primele foi,se taie in sferturi,se pune in apa care fierbe si se lasa sa dea cateva clocote.Se scoate cu lingura cu gauri,se pune p
Se curata varza de primele foi,se taie in sferturi,se pune in apa care fierbe si se lasa sa dea cateva clocote.Se scoate cu lingura cu gauri,se pune pe strecatoare sa se scurga bine,apoi se toaca marunt si se amesteca cu 3 ling de unt topit,cu mararul,pesmetul,smantana si cu ouale intregi.Se amesteca bine totul si se aseaza in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.Se presara pesmet si deasupra budincii si se introduce in cuptor sa se coaca.
Este buna servita calda sau rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii