Se curata varza de primele foi,se taie in sferturi,se pune in apa care fierbe si se lasa sa dea cateva clocote.Se scoate cu lingura cu gauri,se pune p
Se curata varza de primele foi,se taie in sferturi,se pune in apa care fierbe si se lasa sa dea cateva clocote.Se scoate cu lingura cu gauri,se pune pe strecatoare sa se scurga bine,apoi se toaca marunt si se amesteca cu 3 ling de unt topit,cu mararul,pesmetul,smantana si cu ouale intregi.Se amesteca bine totul si se aseaza in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.Se presara pesmet si deasupra budincii si se introduce in cuptor sa se coaca.
Este buna servita calda sau rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postHribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoiIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii