Se freaca untul pana devine spuma, se adauga galbenusurile si zaharul pudra, se amesteca totul o jumatate de ora. Se pun apoi migdalele pisate si pes
Se freaca untul pana devine spuma, se adauga galbenusurile si zaharul pudra, se amesteca totul o jumatate de ora. Se pun apoi migdalele pisate si pesmetul. Se amesteca bine si se adauga visinele curatate de samburi. La urma se pun si albusurile batute spuma tare. Se unge forma de budinca cu unt si se presara cu zahar, apoi se toarna compozitia si se pune la copt timp de 60 de minute.
Dupa ce s-a copt, se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Chec cu visine
Inghetata de visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii