Se freaca untul pana devine spuma, se adauga galbenusurile si zaharul pudra, se amesteca totul o jumatate de ora. Se pun apoi migdalele pisate si pes
Se freaca untul pana devine spuma, se adauga galbenusurile si zaharul pudra, se amesteca totul o jumatate de ora. Se pun apoi migdalele pisate si pesmetul. Se amesteca bine si se adauga visinele curatate de samburi. La urma se pun si albusurile batute spuma tare. Se unge forma de budinca cu unt si se presara cu zahar, apoi se toarna compozitia si se pune la copt timp de 60 de minute.
Dupa ce s-a copt, se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Chec cu visine
Inghetata de visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii