Dupa ce li se scot simburii, visinele se pun cu putin zahar sa se scurga, timp de o ora. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile pe rind, zaha
Dupa ce li se scot simburii, visinele se pun cu putin zahar sa se scurga, timp de o ora. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile pe rind, zaharul, pesmetul, vanilia, migdalele sau alunele sau nucile macinate, visinile si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace cam trei sferturi de ora.
Se serveste cu sirop
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii