Se zdrobeste zmeura si se stoarce prin tifon pentru a obtine 600 ml de suc. Sucul obtinut se fierbe cu zaharul pana se leaga. Se freaca untul bine, p
Se zdrobeste zmeura si se stoarce prin tifon pentru a obtine 600 ml de suc. Sucul obtinut se fierbe cu zaharul pana se leaga. Se freaca untul bine, pana devine spumos, se adauga migdalele pisate, painea inmuiata in lapte si stoarsa bine si 3 galbenusuri si se amesteca cu siropul. Se inglobeaza 7 albusuri batute spuma. Se toarna compozitia in forma unsa cu unt, presarata cu pesmet si se coace la foc mic timp de 45 de minute.
Se poate servi cu frisca sau cu inghetata.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Prajitura cu zmeura
Tarta cu zmeura si branza dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii