Se zdrobeste zmeura si se stoarce prin tifon pentru a obtine 600 ml de suc. Sucul obtinut se fierbe cu zaharul pana se leaga. Se freaca untul bine, p
Se zdrobeste zmeura si se stoarce prin tifon pentru a obtine 600 ml de suc. Sucul obtinut se fierbe cu zaharul pana se leaga. Se freaca untul bine, pana devine spumos, se adauga migdalele pisate, painea inmuiata in lapte si stoarsa bine si 3 galbenusuri si se amesteca cu siropul. Se inglobeaza 7 albusuri batute spuma. Se toarna compozitia in forma unsa cu unt, presarata cu pesmet si se coace la foc mic timp de 45 de minute.
Se poate servi cu frisca sau cu inghetata.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Prajitura cu zmeura
Tarta cu zmeura si branza dulce
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii