Se pune intr-un vas laptele la fiert si, cand clocoteste, se da drumul grisului in ploaie. Se lasa grisul la fiert 15 minute, apoi se raceste. Se frea
Se pune intr-un vas laptele la fiert si, cand clocoteste, se da drumul grisului in ploaie.
Se lasa grisul la fiert 15 minute, apoi se raceste.
Se freaca untul cu zaharul si galbenusul si se amesteca cu grisul rece.
La sfarsit se adauga albusul batut spuma si vanilia.
Se pune budinca intr-un vas din sticla termorezistenta tapetat si se fierbe in cuptor, in bain-marie, timp de 45 de minute.
Se serveste calda sau rece.
Alte retete recomandate:
Budinca de mere
Prajitura cu visine congelate
Tarta cu caise
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii