Se pune intr-un vas laptele la fiert si, cand clocoteste, se da drumul grisului in ploaie. Se lasa grisul la fiert 15 minute, apoi se raceste. Se frea
Se pune intr-un vas laptele la fiert si, cand clocoteste, se da drumul grisului in ploaie.
Se lasa grisul la fiert 15 minute, apoi se raceste.
Se freaca untul cu zaharul si galbenusul si se amesteca cu grisul rece.
La sfarsit se adauga albusul batut spuma si vanilia.
Se pune budinca intr-un vas din sticla termorezistenta tapetat si se fierbe in cuptor, in bain-marie, timp de 45 de minute.
Se serveste calda sau rece.
Alte retete recomandate:
Budinca de mere
Prajitura cu visine congelate
Tarta cu caise
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii