Se amesteca malaiul cu faina, branza de vaci, untul, sare, zaharul si iaurturile. Se amesteca bine toate aceste ingrediente si apoi se adauga galbenus
Se amesteca malaiul cu faina, branza de vaci, untul, sare, zaharul si iaurturile. Se amesteca bine toate aceste ingrediente si apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma, amestecand usor. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet si se toarna compozitia in aceasta. Se coace budinca la cuptor cateva minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Gogosi pufoase

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii