O mancare raw-vegana gustoasa si sanatoasa! O recomand!
Spalati zmeura, afinele si semintele de chia si le procesati in blender. Le scoateti, le amestecati cu mierea si cardamomul si le asezati in canite, apoi le puneti in frigider timp de o ora pentru a capata o textura gelatinoasa. Puteti, daca va place sa simtiti fructele cat mai bine in budinca, sa zdrobiti cu lingura fructele si sa le asezati in straturi in canite: puneti un strat de zmeura, puneti miere, cardamom, apoi un strat de chia, apoi, afinele si tot asa pana ati adaugat toate ingredientele, apoi le lasati la frigider timp de o ora. Poftă bună!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii