Se fierbe varza taiata in patru si se da prin masina. Se inabusa in unt cepele taiate si apoi varza. Separat, se prajeste in unt grisul si se umple cu
Se fierbe varza taiata in patru si se da prin masina. Se inabusa in unt cepele taiate si apoi varza. Separat, se prajeste in unt grisul si se umple cu apa fierbinte, amestecind mereu pina se obtine o mamaliguta. Cind s-a racit, se amesteca cu galbenusul, apoi cu albusul batut spuma, sare si piper. Se unge o forma cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se asaza un rind de varza, unul de gris. Se mai pun citeva bucatele de unt deasupra si se coace la cuptor 45 minute.
Se poate servi cu sos de rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii