Budinca fiarta din brinza de vaca este foarte delicioasa. Daca vrei sa oferi familiei tale dulciuri, pregateste aceasta reteta.
Budinca fiarta din brinza de vaca este foarte delicioasa. Daca vrei sa oferi familiei tale dulciuri, pregateste aceasta reteta. Se freaca untul spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, branza data prin sita, stafidele alese si spalate, coaja de lamiie rasa, miezul de piine si se amesteca bine. La urma se adauga si albusul spuma si se mai amesteca. Se pune compozitia intr-o carpa subtire, se da forma rotunda si se pune la fiert o jumatate de ora in apa clocotita. Dupa ce s-a fiert, se desface din carpa si se asaza pe farfurie. Se serveste cu sos de vin preparat in felul urmator: 3 galbenusuri se amesteca cu 3 linguri zahar, se subtiaza cu vin fiert cu scortisoara. Se incalzeste pe masina pina ce se glaseaza lingura. Se toarna peste budinca fierbinte. Aceasta budinca se poate coace si in forma bine unsa si presarata cu pesmet.
Se serveste cu sos de vin.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii