Budinca rece de gris

Se fierbe grisul in lapte,se adauga zaharul si vanilia si se amesteca lasand sa mai fiarba putin.Se dizolva gelatina in putina apa calda si se amestec

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3/4 pahar gris
  • 3/4 l lapte
  • un pahar zahar
  • 3 foi gelatina
  • 3oua
  • 100g fructe zaharisite
  • 1/2 baton vanilie

Mod de preparare

Se fierbe grisul in lapte,se adauga zaharul si vanilia si se amesteca lasand sa mai fiarba putin.Se dizolva gelatina in putina apa calda si se amesteca usor in gris.Se uda un vas rotund cu apa rece si se rastoarna grisul in el,apoi se lasa la rece.Cand se serveste,se rastoarna pe un platou si se garniseste cu fructe zaharisite,cu fructe din dulceata sau cu fructe proaspete:caise,capsuni.
rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci