se bate spuma albusele cu 20 linguri zahar, se adauga galbenusele,laptele si nuca de cocos. intr-o cratita se topeste o cana de zahar si se tapeteaza
se bate spuma albusele cu 20 linguri zahar, se adauga galbenusele,laptele si nuca de cocos.
intr-o cratita se topeste o cana de zahar si se tapeteaza cu zaharul topit cratita in care se pune compozitia de tort si se da la cuptor
cand este copt se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca,cand este aproape rece , se rastoarna intr-o tava inalta
iar desupra se pune frisca batuta si se orneaza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii