se bate spuma albusele cu 20 linguri zahar, se adauga galbenusele,laptele si nuca de cocos. intr-o cratita se topeste o cana de zahar si se tapeteaza
se bate spuma albusele cu 20 linguri zahar, se adauga galbenusele,laptele si nuca de cocos.
intr-o cratita se topeste o cana de zahar si se tapeteaza cu zaharul topit cratita in care se pune compozitia de tort si se da la cuptor
cand este copt se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca,cand este aproape rece , se rastoarna intr-o tava inalta
iar desupra se pune frisca batuta si se orneaza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii