1. Se unge o tava (rotunda) cu unt si se presara mult pesmet atat pe fund cat si pe peretii tavii. 2. Se bat cu mizerul intai galbenusurile cu zahar
1. Se unge o tava (rotunda) cu unt si se presara mult pesmet atat pe fund cat si pe peretii tavii.
2. Se bat cu mizerul intai galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana, branza de vaci si faina, pe rand, continuand sa se amestece bine.
3. Se toarna amestecul cu grija in tava si se coace la foc mic apoi ceva mai mare pana cand se rumeneste, dar nu foarte mult. Prajitura aceasta nu trebuie sa iasa foarte tare, ea se aseamana cu o pasca fara aluatul de cozonac.
1. Se bate frisca si se decoreaza cu frisca si cu fructe proaspete dupa dorinta.
2. Se decoreaza cu fructe din compot, sau fructe prospete, dupa gust.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii