Ciocolata calda e mereu binevenita atunci cand temperaturile de afara incep sa scada. Vara tanjesc dupa ea, iar iarna imi e dor de vara, asa ca am gasit ciocolata calda care sa le imbine pe amandoua.
Ciocolata calda cremoasa se prepara foarte usor, iar rezultatul este neasteptat de bun. In 3 linguri de frisca lichida dizolvam amidonul. Punem laptele impreuna cu restul de frisca lichida intr-o oala, la foc mic. Cand incepe sa fiarba punem zaharul si amestecam pana se topese, dupa care turnam frisca in care am dizolvat amidonul si amestecam cu un tel pana se omogenizeaza.
Luam amestecul de lapte si frisca de foc, si adaugam inauntru bucatile de ciocolata cu menta (de la Heidi am folosit eu). Puteti folosi orice fel de ciocolata in loc, amaruie sau cu lapte, dar eu am dorit ca ciocolata mea calda sa aibe o aroma subtila de vara, pentru ca nu vreau sa ma gandesc inca la temperaturi scazute :).
Servim ciocolata calda cremoasa cu menta, calda :) cu bucati de ciocolata razuita deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii