Ciocolata calda e mereu binevenita atunci cand temperaturile de afara incep sa scada. Vara tanjesc dupa ea, iar iarna imi e dor de vara, asa ca am gasit ciocolata calda care sa le imbine pe amandoua.
Ciocolata calda cremoasa se prepara foarte usor, iar rezultatul este neasteptat de bun. In 3 linguri de frisca lichida dizolvam amidonul. Punem laptele impreuna cu restul de frisca lichida intr-o oala, la foc mic. Cand incepe sa fiarba punem zaharul si amestecam pana se topese, dupa care turnam frisca in care am dizolvat amidonul si amestecam cu un tel pana se omogenizeaza.
Luam amestecul de lapte si frisca de foc, si adaugam inauntru bucatile de ciocolata cu menta (de la Heidi am folosit eu). Puteti folosi orice fel de ciocolata in loc, amaruie sau cu lapte, dar eu am dorit ca ciocolata mea calda sa aibe o aroma subtila de vara, pentru ca nu vreau sa ma gandesc inca la temperaturi scazute :).
Servim ciocolata calda cremoasa cu menta, calda :) cu bucati de ciocolata razuita deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii