1.5 l lapte se pun la fiert cu 5 linguri zahar si zaharul vanilat. Se freaca cele 5 galbenusuri cu 5 linguri de zahar, se adauga budinca si se omogeni
1.5 l lapte se pun la fiert cu 5 linguri zahar si zaharul vanilat. Se freaca cele 5 galbenusuri cu 5 linguri de zahar, se adauga budinca si se omogenizeaza cu 300 ml. lapte. Cand fierbe laptele se adauga compozitia cu budinca si se lasa la fiert la foc mic. Intre timp albusurile (5) se bat spuma tare cu 5 ling.de zahar. Cand s-a intarit crema care fierbe,se ia de pe foc si se amesteca cu albusurile. Crema trebuie sa fie calda. Se tapeteaza fundul unei tavi cu biscuiti, se toarna crema, dupa care se acopera cu un strat de biscuit. Se da la rece cel putin 4 ore.
Cremesul se va putea taia foarte usor, dupa forma biscuitilor.
Cu frisca, sau topping de fructe.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii