Daca folositi piersici din conserva atunci trebuie scurse de sirop, daca folositi proaspete atunci trebuiesc curatate de coaja, eu caisele le-am opari
Daca folositi piersici din conserva atunci trebuie scurse de sirop, daca folositi proaspete atunci trebuiesc curatate de coaja, eu caisele le-am oparit un pic in apa iar piersica am curatat-o cu cutitul.
Intr-un vas amestecam galbenusele cu zaharul apoi adaugam faina, amidonul si usor turnam laptele, amestecam bine ca sa nu se formeze cocoloase.
Vasul il punem la bain-marie faceti atentie sa nu se formeze cocoloase deci amestecati bine pina se ingroasa crema.
Bateti albusele cu cele doua linguri de zahar pudra, sa nu puneti zaharul pudra cu amidon, trebuie sa stea tapan albusul.
In tava asezam bucatile de caise si piersici. Dupa ce sa ingrosat crema o turnam si pe ea. Bezeaua se pune peste crema iar ca decor se pun feliile de migdale.Tava se pune in cuptor dar la grill, doar citeva minute.
Pofta buna!
Reteta Desert cu caise si piersici fara blat a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro
Alte retete de desert gasiti aici:
Salata de fructe cu frisca,
Clatite cu dulceata si frisca,
Crema de ciocolata si frisca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii