Daca folositi piersici din conserva atunci trebuie scurse de sirop, daca folositi proaspete atunci trebuiesc curatate de coaja, eu caisele le-am opari
Daca folositi piersici din conserva atunci trebuie scurse de sirop, daca folositi proaspete atunci trebuiesc curatate de coaja, eu caisele le-am oparit un pic in apa iar piersica am curatat-o cu cutitul.
Intr-un vas amestecam galbenusele cu zaharul apoi adaugam faina, amidonul si usor turnam laptele, amestecam bine ca sa nu se formeze cocoloase.
Vasul il punem la bain-marie faceti atentie sa nu se formeze cocoloase deci amestecati bine pina se ingroasa crema.
Bateti albusele cu cele doua linguri de zahar pudra, sa nu puneti zaharul pudra cu amidon, trebuie sa stea tapan albusul.
In tava asezam bucatile de caise si piersici. Dupa ce sa ingrosat crema o turnam si pe ea. Bezeaua se pune peste crema iar ca decor se pun feliile de migdale.Tava se pune in cuptor dar la grill, doar citeva minute.
Pofta buna!
Reteta Desert cu caise si piersici fara blat a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro
Alte retete de desert gasiti aici:
Salata de fructe cu frisca,
Clatite cu dulceata si frisca,
Crema de ciocolata si frisca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii