Acest desert cu lemon curd si bezea se prepara incredibil de usor, dar se potriveste de minune la orice moment festiv sau de sarbatoare.
In primul rand prepara crema de lamaie dupa indicatiile din reteta, dar adauga si semintele de la pastaia de vanilie. Toarna crema astfel obtinuta in forme individuale potrivite pentru cuptor.
Bate albusurile spuma, si apoi adauga cate o lingura de zaha, mixeaza bine dupa fiecare, pana cand l-ai terminat pe tot.
Pune cu ajutorul unui pos sau al unei linguri, bezea deasupra cremei. Da formele cu crema de lamaie la cuptor la 180 de grade, intr-o tava pentru 10-15 minute, pana cand bezeaua s-a "bronzat".
Crema de lamaie cu bezea se serveste calduta. Este delicioasa si practica, servindu-se in forme individuale.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii