Desert cu smantanica

Piscotul se asaza pe un platou pe un rand, se acopera cu piersici taiate in doua, se stropesc cu sirop din compot. Smantana se amesteca cu zahar si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pachete piscot pentru copii
  • Pudra de cacao(olandeza
  • daca este posibil)
  • 1
  • 5 kg smantana de tip 1
  • 5%
  • Un compot de piersici
  • Zahar dupa gust

Mod de preparare

Piscotul se asaza pe un platou pe un rand, se acopera cu piersici taiate in doua,

se stropesc cu sirop din compot. Smantana se amesteca cu zahar si pudra de cacao si 1/3 din cantitate se pune peste piersici. Procedeul se repeta inca o data. Ultimul rand trebuie sa fie de piscot care se acopera cu smantana ramasa. (Se poate prepara si cu alte fructe). Se tine la frigider cel putin o zi.
Alte dulciuri recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori