Desert la pahar

O budinca de vanilie se fierbe cu 500 ml lapte si 4-5 linguri zahar apoi se lasa sa se raceasca. 2 albusuri se bat spuma tare su 3 pliculete zahar van

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Desert la pahar

Ingrediente

  • o budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 4-5 linguri zahar
  • 2 oua
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 200 ml frisca
  • 500 g capsuni sau zmeura
  • alune

Mod de preparare

O budinca de vanilie se fierbe cu 500 ml lapte si 4-5 linguri zahar apoi se lasa sa se raceasca. 2 albusuri se bat spuma tare su 3 pliculete zahar vanilat. Se amesteca usor cu budinca racita si 200 ml frisca din smantana. 500 g capsuni sau zmeura se spala si se lasa sa se stoarca de apa. In cupe de desert se pun alternativ capsuni si crema. Deasupra se presara cu alune tocate mare. Se da la rece 2-3 ore.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci