Dulceaţă de căpsuni reţetă, Capsunile se spala sub jet de apa, se lasa la scurs, se curata apoi de codite si se cantaresc. Un sfert din cantitatea de fructe se zdrobeste cu telul
Capsunile se spala sub jet de apa, se lasa la scurs, se curata apoi de codite si se cantaresc. Un sfert din cantitatea de fructe se zdrobeste cu telul, se pune intr-o cratita mare de inox: Fructoza si Gelfix-ul se amesteca cu zeama de lamaie si se pun peste fructele zdrobite. Se adauga restul de fructe intregi. Se fierb pe foc mare nu mai mult de 2-3 min, amestecand cu grija. Se ia cratita de pe foc si se pune imediat dulceata fierbinte in borcane cu capac metalic, se inchid si se tin cu gura in jos pana se racesc. Se pastreaza la loc intunecos si rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii