Orezul spalat si ales cu grija se pune la fiert in apa timp de 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si se pune din nou la fiert, dar de da
Orezul spalat si ales cu grija se pune la fiert in apa timp de 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si se pune din nou la fiert, dar de data aceasta in lapte cu zahar vanilat. Spre sfarsitul fierberii se adauga zahar dupa gust, putina sare, se amesteca si se lasa la racit. Se aranjeaza jumatate din cantitatea de orez pe un platou rotund, se presara deasupra fructele, se pune cealalta jumatate de orez si se orneaza cu frisca.
Se serveste rece.
Alte retete:
Gogosi pufoase
Galuste cu prune
Placinta cu dovleac
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAm gatit cotletul in sos cu ciuperci si a iesit o bunatate. Se stie ca aceasta carne este slaba, nu este suculenta deloc, dar...
Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii