Orezul spalat si ales cu grija se pune la fiert in apa timp de 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si se pune din nou la fiert, dar de da
Orezul spalat si ales cu grija se pune la fiert in apa timp de 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si se pune din nou la fiert, dar de data aceasta in lapte cu zahar vanilat. Spre sfarsitul fierberii se adauga zahar dupa gust, putina sare, se amesteca si se lasa la racit. Se aranjeaza jumatate din cantitatea de orez pe un platou rotund, se presara deasupra fructele, se pune cealalta jumatate de orez si se orneaza cu frisca.
Se serveste rece.
Alte retete:
Gogosi pufoase
Galuste cu prune
Placinta cu dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii