Se pune laptele la fiert intr-o cratita si, cand clocoteste, se da drumul la fulgii de ovaz. Se fierb 20 de minute, amestecand mereu. Se ia vasul de
Se pune laptele la fiert intr-o cratita si, cand clocoteste, se da drumul la fulgii de ovaz. Se fierb 20 de minute, amestecand mereu. Se ia vasul de pe foc si se paseaza fulgii prin sita. Se amesteca crema de fulgi de ovaz cu untul, galbenusul, zaharul, sarea, vanilia albusul batut spuma. Se toarna compozitia intr-un castron si se da la rece.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Budinca de orez cu mere
Spuma de visine
Ciocolata de casa
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii