Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca cu 3 linguri de gris. Adauga grisul treptat si lasa-l sa stea c
Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca cu 3 linguri de gris. Adauga grisul treptat si lasa-l sa stea cel putin 1 ora pentru a se umfla. Amesteca din cand in cand. Ia cu o lingurita din pasta de gris si da-i drumul in supa fierbinte. Fierbe galustele in jur de 15 minute, pana devin moi. Daca sunt inca tari, mai lasa-i sa fiarba cateva minute. Daca este necesar mai poti adauga putin gris. Daca vrei ca galustele sa arate mai bine, adauga 1 lingura de patrunjel tocat marunt in pasta.
Alte retete dulciuri recomandate
Compot de caise
Prajitura cu caise
Prajitura cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii