Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca cu 3 linguri de gris. Adauga grisul treptat si lasa-l sa stea c
Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca cu 3 linguri de gris. Adauga grisul treptat si lasa-l sa stea cel putin 1 ora pentru a se umfla. Amesteca din cand in cand. Ia cu o lingurita din pasta de gris si da-i drumul in supa fierbinte. Fierbe galustele in jur de 15 minute, pana devin moi. Daca sunt inca tari, mai lasa-i sa fiarba cateva minute. Daca este necesar mai poti adauga putin gris. Daca vrei ca galustele sa arate mai bine, adauga 1 lingura de patrunjel tocat marunt in pasta.
Alte retete dulciuri recomandate
Compot de caise
Prajitura cu caise
Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii