Se fierb cartofii in coaja,se paseaza,se face piure,amestecandu-se 2 oua,sare,piper,100g faina.Se framanta bine,apoi se face un sul,se taie in bucati
Se fierb cartofii in coaja,se paseaza,se face piure,amestecandu-se 2 oua,sare,piper,100g faina.Se framanta bine,apoi se face un sul,se taie in bucati lungi de 2 cm care se pun la fiert in apa clocotita cu sare ,3-4 minute.Se scot si se pun intr-un vas incasabil,iar peste ele se toarna urmatorul sos:se rumeneste usor in 50 g unt ceapa cu sunca tocata,se adauga un catel de usturoi pisat si pasta de rosii.Ciupercile taiate lamele si inabusite in 50 g unt cu sare,piper,se amesteca cu compozitia de sunca si totul se toarna peste chiflele de cartofi.
Se presara cascaval ras cand se scoate din cuptor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii