Pune grisul in laptele amestecat cu 200 ml de apa si amestecand repede, fierbe-l pe foc mic, pana devine dens. Pune grisul intr-o farfurie mai mare sa
Pune grisul in laptele amestecat cu 200 ml de apa si amestecand repede, fierbe-l pe foc mic, pana devine dens. Pune grisul intr-o farfurie mai mare sa se raceasca cat mai repede. Pana se raceste, spala, curata si taie marunt fructele. Amesteca grisul cu lapte racit cu siropul de zmeura, zeama de lamaie si zaharul vanilat, dupa care presara cu sare si coaja rasa de lamaie. Daca este necesar poti adauga si putin zahar pudra. La sfarsit adauga bucatile de fructe. Pune in farfurioare grisul cu fructe, acopera-le si pune-le in frigider. (Le poti prepara chiar si cu o zi inainte sa le servesti.)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii