Presaram ceafa cu sare si o frecam cu condimentele de gratar si piperul macinat, o stropim cu ulei si o punem la cuptorul pre-incalzit. O coacem o ora
Presaram ceafa cu sare si o frecam cu condimentele de gratar si piperul macinat, o stropim cu ulei si o punem la cuptorul pre-incalzit. O coacem o ora la 200 de grade stropind-o continuu cu untura. Fierbem ouale tari si le taiem rondele. Punem la fiert morcovul cu ardeiul in apa sarata. Dupa 5 minute adaugam mazarea si ciupercile, fierbem 5 minute si le feliem. Taiem in fasii subtiri ceafa si impartim bucatile in 4 vase rezistente termic. Stratificam legumele cu carnea si rondelele de oua. Fierbem supa de oase, adaugam otetul, sarea, boabele de piper si amestecand continuu incorporam praful de gelatina. Dupa zece minute, o strecuram printr-o sita deasa si o turnam peste legume. Punem la frigider pana se intareste.
Alte prajituri recomandate
Tarta cu visine
Tort diplomat
Tiramisu
Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii