1.Se combina toate ingredientele intr-o cratita si se amesteca pana dispare orice cocolos. 2. Se amesteca constant la foc mic vreo 30 minute. 3. Se to
1.Se combina toate ingredientele intr-o cratita si se amesteca pana dispare orice cocolos.
2. Se amesteca constant la foc mic vreo 30 minute.
3. Se toarna in forme mai mici sau una mai mare, care trebuie umezite in prealabil.
4. Cand s-a racit, se pune in frigider. Se serveste rece.
Reteta propusa de Arome Chinezesti
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii