• taiati bananele cubulete • curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul
• taiati bananele cubulete
• curatati ghimbirul cu o lingurita, dati putin pe razatoare si adaugati-l in blenderul Oster Classic Chrome
• pe langa acesta adaugati si crema de branza, bananele, creme patisserie, curry si ghimbir ras
• Mixati si serviti in momentul in care se face o pasta omogena – este senzational pentru a umple choux-uri, mini tartine, coji de tarta si multe alte preparate care se pot servi reci.
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii