Mousse de cafea

Separa albusurile de galbenusuri.Intr-un castron,freaca bine galbenusurile cu cele 2linguri cu rom sau coniac.Rupe ciocolata in cubulete si topeste-o

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200gr ciocolata cu cafea
  • 1ling cu cafea macinata
  • 60gr unt
  • 6oua
  • 2ling cu rom sau coniac
  • 2ling zahar
  • 2plic cu zahar vanilat

Mod de preparare

Separa albusurile de galbenusuri.Intr-un castron,freaca bine galbenusurile cu cele 2linguri cu rom sau coniac.Rupe ciocolata in cubulete si topeste-o la bain-marie.Adauga treptat cafeaua si untul la temperatura camerei.Pune apoi crema de galbenusuri si dupa ce s-a incorporat bine,adauga toata compozitia peste albusurile batute spuma,impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.Crema obtinuta toarn-o in cupe.Las-o la rece cel putin o ora.
rece,decorata cu frisca si cafea macinata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori