Formele de hirtie se pun pe o tava de aragaz. Untul se topeste si se lasa la racit. Se amesteca spuma ouale cu zaharul. Se adauga celelalte ingredi
Formele de hirtie se pun pe o tava de aragaz.
Untul se topeste si se lasa la racit.
Se amesteca spuma ouale cu zaharul.
Se adauga celelalte ingrediente.
Se adauga la urma untul.
Se pune din compozitie in forme, nu mai mult de 3/4 .
Se coc la mijlocul cuptorului, 10 min.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii