Se fierbe orezul cu apa si sare 10 min. Se adauga laptele, coaja de scortisoara si se fierbe incet, cu capacul deasupra 30 min. Se raceste si se adaug
Se fierbe orezul cu apa si sare 10 min. Se adauga laptele, coaja de scortisoara si se fierbe incet, cu capacul deasupra 30 min. Se raceste si se adauga zaharul. Inainte de a se servi se amesteca cu smintina si zaharul vanilat batute frisca.
Se serveste amestecat cu bucatele de portocale sau mandarine sau cu dulceata, alaturi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii