Se curata perele si merele de coaja si samburi, apoi se taie cubulete. Cojile se fierb cu doua pahare de apa, pana se reduce lichidul la jumatate. Se
Se curata perele si merele de coaja si samburi, apoi se taie cubulete. Cojile se fierb cu doua pahare de apa, pana se reduce lichidul la jumatate. Se fierbe orezul pe jumatate, apoi se amesteca cu merele si perele fierte separat in putina apa si 1 lingura de zahar. Se adauga coaja de lamaie si restul de zahar si se fierbe pana se inmoaie bine orezul.
Se serveste cu boabe de struguri si se decoreaza cu stafide si frisca.
Alte retete recomandate:
Budinca de orez cu mere
Pandispan
Tort tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii