Se curata perele si merele de coaja si samburi, apoi se taie cubulete. Cojile se fierb cu doua pahare de apa, pana se reduce lichidul la jumatate. Se
Se curata perele si merele de coaja si samburi, apoi se taie cubulete. Cojile se fierb cu doua pahare de apa, pana se reduce lichidul la jumatate. Se fierbe orezul pe jumatate, apoi se amesteca cu merele si perele fierte separat in putina apa si 1 lingura de zahar. Se adauga coaja de lamaie si restul de zahar si se fierbe pana se inmoaie bine orezul.
Se serveste cu boabe de struguri si se decoreaza cu stafide si frisca.
Alte retete recomandate:
Budinca de orez cu mere
Pandispan
Tort tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii