Orezul ar trebui sa fie cu bobul rotund (nu basmati desi cred ca e posibil sa iasa si cu el cu conditia sa nu fie spalat in prealabil). Se foloseste p
Orezul ar trebui sa fie cu bobul rotund (nu basmati desi cred ca e posibil sa iasa si cu el cu conditia sa nu fie spalat in prealabil).
Se foloseste programul de marmelada al masinii.
Singura problema, destul de mare dupa parerea mea, e ca stropeste teribil la inceput cand laptele e lichid.
Noroc ca am stat langa ea si cand am vazut chestia asta am deschis capacul si exact pe suprafata cuvei am pus o bucata de folie de aluminiu.
Reteta Orez cu lapte in Masina de Paine a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii