In laptele clocotit se toarna orezul bine spalat si praful de vanilie, se lasa sa fiarba pina ce se umfla. Se adauga zaharul. Cind orezul este fiert
In laptele clocotit se toarna orezul bine spalat si praful de vanilie, se lasa sa fiarba pina ce se umfla. Se
adauga zaharul. Cind orezul este fiert, se rastoarna si se garniseste cu boabe ceata. Se poate inlocui orezul cu 200 g taitei si in acest caz se suprima dulceata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii