Panna Cota cu iaurt si cafea este un desert delicios, cu calorii foarte putine, din cauza ca e preparat cu iaurt. Este un desert ce se prepara foarte usor si rapid, si iti va incanta papilele gustative.
Pune frisca si zaharul impreuna intr-o tigaie si pune-o la foc mic. Razuie pastaia de vanilie cu ajutorul unui cutit, pune continutul in tigaie, apoi adauga si pastaia.
Amesteca pana cand tot zaharul s-a topit, adu la punctul de fierbere dupa care ia tigaia de pe foc.
Inmoaie gelatina in apa rece dupa care scurge-o de apa. Adaug-o in crema calduta si mixeaza bine pana cand se dizolva. Amesteca iaurtul cu cafeaua instant, adauga-l in crema si amesteca pana la omogenizare.
Imparte crema in forme individuale si da-o la frigider.
Intre timp prajeste niste nuci, amesteca-le cu niste zahar caramelizat si 1 cubulet de unt. Intinde-le pe o hartie de copt si lasa-le sa se intareasca. Nu vor fi crocante, vor fi perfecte pentru panna cota.
Serveste panna cota cu iaurt si cafea de la frigider cu nuci caramelizate deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii